pátek 16. listopadu 2012

Adventní autorská čtení

Středa 19. prosince od 18 hod. - knihovna E. Petišky v Brandýse nad Labem

Knihovníci vmžiku vykouzlili ze studovny prostor jako v literární kavárně, dojem umocnila vánoční výzdoba se svíčkami i ochutnávky s cukrovím - krupicové kuličky, jablkový sýr a vánoční štola spolu s mrkvovou pomazánkou. V období těsně před Vánoci panovala mírná nejistota, zda se sejde dost zájemců, ale výsledek předčil očekávání. Po skončení programu ještě další hodinu skupinky živě diskutovaly o všem možném. Děkuji všem za pomoc a podporu.

Čtvrtek 6. prosince od 17 h. - knihovna Dejvice (budova NTK)


Ti, co přišli, prý nelitovali. V menším kroužku se diskutovalo o vysoce odborných tématech, jako např. to nejsprávnější složení bramborového salátu nebo nejvhodnější kombinace tuků do vánočky.

Čtvrtek 8. listopadu v 17,30 - knihkupectví Serius (Jbc)

Na podzimním čtení v Jablonci jsme byly všechny, tedy knížka, mrkvová pomazánka i já, velmi příjemně uvítány a v literární kavárně v knihkupectví Serius jsme společně strávili vcelku zábavný podvečer. Tohle setkání nakonec lze počítat k nejúspěšnějším co do návštěvnosti i prodeje knížek. Musím ještě dodatečně poděkovat celé rodině Opatrných i dalším svým známým za pomoc a podporu.


Na dalších setkáních se čtením, povídáním a ochutnávkami se těším na shledanou.

Žádné komentáře:

Okomentovat