středa 22. dubna 2015

Květnový Restaurant Day se blíží!

16. květen

Příjďte ochutnat lahůdky od amatérských kuchařů na nová místa. Opět po půl roce jsme nabídli prostory, a to v krásně umístěné zahradě na Pohořelci a klasicky ve vestibulu Městské knihovny v centru.




Kdo je na fejsku, už ví, ale podívat se může každý:

Nevíte-li, co je to za podnik, zkuste tady:


Sama tentokrát nebudu mít vlastní stánek, jsem dlouhodobě marod se zády, ale aspoň něco přidám k společnému stanovišti Knihovnic v kuchyni. Najdete mnohé tváře z podzimu i další nové. Slibují zajímavá menu.

Na obou místech je také ještě možnost se přidat, ak neváhejte dlouho, přece jen si vše vyžádá dost příprav!
Pište zprávu na FB nebo tady do chlívku vlevo.
V knihovně se zahradou je možno v případě nepříznivého počasí se skrýt dovnitř, eventuelně přemístit na Mariánské náměstí.

Pro milovníky Prahy doporučujeme spojit obě místa líbivou vycházkou:
Na Pohořelec tram 22 a po levé straně směrem k Loretánskému náměstí je za posledním domem (opraveným) ve zdi brána do zahrady. Až se občerstvíte, vydejte se dolů Úvozem a přes Jánský vršek, abyste se vyhnuli přecpané Nerudovce. Karlův most vás nemine a za ním je nejlépe projít Klementinem a kolem vchodu do Zrcadlové kaple vyjít na Mariánské náměstí a knihovně si dát repete. Odsud je to pár kroků na áčko nebo na tramvaj Staroměstská. A možná zařadíte i další místa z mapy Restaurant Day...na to je ještě čas, ale rezervujte si termín - ten víkend se koná plno akcí.






Žádné komentáře:

Okomentovat