Rok 2014 byl u mě poznamenán docela velkým úprkem a nevypadá to na nějaké zpomalení. Ale vařila jsem dost, méně času bylo na to psaní a focení.
Chtěla bych stihnout více, než se dá stihnout...zajímavé příležitosti se vyskytují, je mi líto, když něco nemůžu využít. Mohla jsem ale propojit pár vařících aktivit s prací (Svět knihy, Restaurant Day, programy pro seniory - vaření pro jednoho, vánoční tradice). A vstoupila jsem na FB jako Vilemína foodblogerka.
Z nových receptů, co mě letos nejvíce nadchly, vybírám nejen tyto krásné a chutné výpečky (inspirace Momofuku - naložení v cukru a soli), ale i restované kapustičky, avokádovou zmrzlinu a válečný koláč (na PF).
V roce 2015 mě čeká z větších událostí zejména
Restaurant Day
v knihovně 16. května (a asi i v listopadu)
a
vydání knížky Zatracené kyselo
v září (Motto), což je pokračování Cukru na nitku.
Další drobnější aktivity jsou domluvené taky a pár rodinných výročí k tomu. Snad budou okolnosti příznivé a vše se podaří.
To samé přeju vám.
Žádné komentáře:
Okomentovat